Chetwoods ArchitectsChetwoods logo

Sainsbury’s Digital Lab

acheter elimite

comrar venta starlix

Close co-ordination between the members of the design team utilising acquistare monopril BIM allowed for the insertion of a mezzanine structure into space freed up by rationalising an existing basement catering facility, increasing the capacity of the space and providing additional flexibility for future expansion. New elements of structure and services are exposed and carefully located to maximise the useable mezzanine space.

Buy Clomid Lab Level ‘Garden Space’: designed to promote the development of ideas in a range of activity spaces.  Open plan team areas are mixed with quiet ‘scrums’ and a range of meeting facilities, using hot-spots of vibrant colours to highlight destination spaces for groups of varying sizes.

compra famvir Mezzanine Level ‘Tree House in the Clouds’: a series of hexagonal ‘hives’ linked by walkways provides quieter touch-down spaces for more concentrated working.

Linking the two spaces is a central ‘collaborative stair’. This provides an auditorium area for presentations and group work as well as a place to sit and socialise. Existing pavement lights are utilised to the full with the space under them kept clear to flood the main circulation zones with natural light. Elsewhere artificial lighting is more than simply task lighting, being positioned and adjusted to accentuate the various activity zones and to enliven the spirit.

The Digital Lab is the first phase of a wider rationalisation of the head office by Chetwoods using a research-based process to design and deliver bespoke flexible and agile workspaces to reflect new ways of working, with ‘mixed-use’ spaces for collaborative and independent work including fixed work stations, sofa lounge areas, breakout hubs and quiet booths.

Acheter Casodex. Achat Bicalutamide Sans Ordonnance Key Facts and Figures:

– Introduction of mezzanine floor maximises available floorspace, utilising the coffers of the ground floor structure above to provide even more flexible workspace;

– 120 fixed workspaces alongside a range of informal collaborative workspaces;

– Natural light utilised from existing pavement lights;

– Procured in a level 2 BIM Environment to facilitate co-ordination of architecture, structure and services;

– Central stair designed as a ‘multi-use’ feature provides space for presentations, group work and social activities.

buy Start on Site:                          February 2015

comprar aygestin sin receta Completion:                           July 2015

comprar barato ansaid Gross Internal:                      940sqm

cardizem kaufen Project Team: Structural Engineers/GDP; Lighting Consultant/Cundall; Cost Consultant/Mace; Building Control/HCD;Main Contractor/RG Group; M&E Contractor/Halsalls;Furniture Supplier/Orange Box / HCS / KI; Photography/David Churchill

 

 
Chetwoods Sainsbury's Digital LabChetwoods Sainsbury's Digital LabChetwoods Sainsbury's Digital LabChetwoods Sainsbury's Digital LabChetwoods Sainsbury's Digital LabChetwoods Sainsbury's Digital LabChetwoods Sainsbury's Digital Lab3808-Holborn 3d model_15_04_10_01654 18